Fushatat tona

Çdo vit ne organizojmë një fushatë promocionale për të rritur ndërgjegjësimin e kancerit të lëkurës në publik. Pavarësisht se fushatat tona ndryshojnë njera nga tjetra, mesazhi ynë mbetet i njëjtë; kanceri i lëkurës mund të shihet dhe mund të trajtohet në mënyrë të suskeshme.

 

Aktivitetet tona përfshijnë shpërndarjen e posterave dhe fleteve informuese, një konferencë shtypi, evente speciae, dhe ekzaminime falas në publik.

 

Ju lutemi të klikoni në links të mëposhtme për të parë fushatat tona të mëparshme.