Angiom

Select another type of benign lesion:

Angiomat janë lezione vaskulare, vaskulare që shfaqen ose si njolla ose si kezione të ngritura mbi lëkurë.

 

Angiomat zakonisht shfaqen në sipërfaqen e lëkurës, dhe ato mund të gjenden kudo në trup. Ato zakonisht shoqërohen me pleqërinë.

 

angioma s

Galeri