Llojet e tjera të kancerit të lëkurës

Select another type of skin cancer:

Variante të tjera, më pak të zakonshme të kancerit të lëkurës përfshijnë:

 

  • Sarkoma Kaposi - zhvillohet në enët e gjakut të lëkurës dhe shfaqet si njolla të kuqe-vjollcë në pjesë të lëkurës që janë shumë të ekspozuara ndaj diellit.

  • Karcinoma e gjëndrës dhjamore - një kancer agresiv që rezulton në nyje të forta dhe pa dhimbje të lëkurës, më shpesh në qepalla.

 

Dhe vizitoni artikullin tonë të ri në lidhje me Merkel Cell Carcinoma