Keratoza Seborrheike

Select another type of benign lesion:

Karatozat seborrheike janë lezione beninje, keratotike që shfaqen si elemente të ngritur mbi lekure me një sipërfaqe të ashpër. Ato mund të shfaqen në një larmi ngjyrash duke përfshirë të verdhë, gri, kafe ose të zezë. Në shumicën e rasteve ata duken sikur kanë qenë "të ngulur" në lëkurë, qoftë me një ngritje të lehtë ose të theksuar mbi sipërfaqen e lëkurës.

 

Herë pas here, melanoma dhe kanceret e tjera të lëkurës mund të duken të ngjashme me keratozën seborrheike, kështu që diagnoza e saktë është e një rëndësie vendimtare.

 

seb ker s

Galeri