Skin tags

Select another type of benign lesion:

Skin tags janë lezione të zakonshme beninje të lëkurës që mund të shfaqen te pacientët e çdo moshe. Ato paraqiten  si nyje të buta, me ngjyrë të lëkurës ose pak më të errët, ose dalin direkt dhe plotësisht nga lëkura ose lidhen me një "kërcell të hollë".

 

Ato më së shpeshti gjenden në qafë, sqetull ose ijë, dhe mund të jene te izoluara apo te grupuara.

 

Skin tags zakonisht nuk shoqërohen me ndonjë simptomë, por ato mund të bëhen të dhimbshme, të ndryshojnë ngjyrën ose të inflamohen pas një traume.

 

skin tags

Galeri