Cfarë të bëjmë tjetër

Nëse vëreni një lezion të dyshimtë, është thelbësore që ta keni kontrolluar nga një mjek ose mundësisht një dermatolog sa më shpejt të jetë e mundur.

 

Kanceri i lëkurës mund të mjekohet, dhe diagnoza e hershme rrit mundesite për një shërim të plotë.

 

Sa me shume te vonohet trajtimi aq me shume do perkeqesohet gjendja , dhe në disa raste vonesa mund të çojë në disfigurim, komplikime dhe madje edhe vdekje.

 

Mos lejoni që vonesa të zvogëlojë shanset tuaja për një rezultat pozitiv.

 

Rregullat e arta janë:

 

Mos e injoroni atë, duke shpresuar se do të largohet.

Mos prisni të shihni se si zhvillohet ose dh eta menaxhoni vete.

Mos supozoni se nuk është asgjë serioze.

Mos mendoni se nuk është përparësi për ju.

Dhe mbi të gjitha, mos kini frikë të shihni mjekun ose dermatologun tuaj

 

 

what to do 1