Si dhe ku te kerkoni

Duhen vec disa minuta nje here ne muaj per te kerkuar nese keni kancer lekure. Eshte shume i lehte per tu bere si ekzaminim dhe mendoni qe mund tju shpetoje jeten.

 

Zbrisni me poshte per te pare hap pas hapi udhezuesin per kontrollin e lekures. Ne kemi pergatitur dhe nje video zbavitese “The skin check tango” per tju ndihmuar si te mesoni te kontrolloni lekuren e nje personi tjeter.

 

Ju do keni nevoje per nje hapesire te ndricuar mire perballe nje pasqyre te plote dhe duhet te siguroheni te keni nje pasqyre dore gjithashtu, nje karrike, nje tharese flokesh apo nje kreher, nje kamera dixhitale, nje laps apo stilolaps dhe leter ne menyre qe te regjistroni cdo gje qe zbuloni.

 

Kujtohuni, disa simptoma te kancerit te lekures mund te preken me dore me mire se sa te shihen. Mos u mbeshtesni vetem tek syte tuaj - prekni me duar cdo pjese te trupit tuaj.

Step-by-step guide to checking your own skin.